Centrale verwarming

Een cv-ketel draagt bij aan comfort in huis

Een cv-ketel is in grote mate belangrijk voor het comfort in huis. Een constante temperatuur in huis staat voor een prettig binnenklimaat. Is uw cv-ketel aan vervanging toe en woont u in Kennemerland, dan staan wij als familiebedrijf voor u klaar. Wanneer u een nieuwbouwwoning gaat betrekken, ook dan kunnen wij de complete cv-installatie, inclusief radiatoren voor u aanleggen. Wilt u ook comfortabele vloerverwarming, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Onderhoud cv-ketel

Voor het onderhoud aan uw cv-ketel hebben wij een samenwerkingsverband met Gasservice Kennemerland uit Velserbroek. Zij verzorgen het onderhoud voor uw cv-ketel en met hen kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Duurzaam verwarmen met warmtepomp

Wanneer u op duurzame wijze uw huis wilt verwarmen, dan kunt u dit doen via een warmtepomp. Een warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast en onttrekt warmte aan de buitenlucht. Met deze warmte verwarmt u vervolgens uw huis. Een warmtepomp werkt uitstekend in combinatie met vloerverwarming.

Het is belangrijk om uw cv-ketel op momenten bij te vullen en de radiatoren te ontluchten. Dit voorkomt storingen. Hieronder vindt u filmpjes die laten zien hoe dit in zijn werk gaat.

Bijvullen

Hieronder vindt u een instructiefilmpje waarin u ziet hoe u uw cv-ketel zelf kunt bijvullen.

Ontluchten

In het onderstaande filmpje kunt u zien hoe u uw cv-ketel en verwarming kunt ontluchten

Heeft u vragen over cv-ketels, vloerverwarming en wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op, of bel: 0251 23 71 92.