Geschiedenis

Geschiedenis van installateur Bruins uit Heemskerk

Ger Bruins startte in 1969, vanuit zijn eigen woning in Heemskerk, loodgietersbedrijf Bruins. Al snel bleek dat de woning te klein werd voor het snelgroeiende bedrijf. In Castricum vond Bruins een geschikt bedrijfspand aan de Mient, maar al snel ontstond bij de geboren en getogen Heemskerker de behoefte om met zijn bedrijf terug te keren naar zijn geboorteplaats.

Geschiedenis Bruins

In 1973 kreeg Bruins de kans om nieuwbouw voor zijn bedrijf te realiseren naast de brandweerkazerne aan de Cornelis Groenlandstraat. Hij liet er een bedrijfspand neerzetten met een ruime werkplaats, een magazijn en een kantoor. Vanuit deze locatie worden ook nu nog alle activiteiten van Bruins Installatie gecoördineerd. Ger Bruins is inmiddels met pensioen, maar is nog vaak op de zaak te vinden. Inmiddels is zijn zoon Jacco Bruins eigenaar van Bruins Installatie en beheert zijn dochter Miranda Bruins de administratie.

43 jaar trouwe dienst

Wouter v.d. Slikke kwam in 1969, drie maanden na de start van het bedrijf, in dienst van Ger Bruins en is september 2012, na 43 jaar in dienst te zijn geweest, met welverdiend pensioen gegaan. Dit is kenmerkend voor de goede sfeer en voor de wijze waarop de familie Bruins het bedrijf heeft uitgebouwd. Er werken 4 monteurs bij het familiebedrijf.

Tegenwoordig bedienen we de particuliere en zakelijke markt in Heemskerk en Kennemerland. Voor particulieren verzorgen wij de aanleg voor alle type installaties in huis. Voor aannemers plaatsen we complete installaties en voeren we renovaties uit. Wij verzorgen voor aannemers ook grotere nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Heeft u vragen over ons installatiebedrijf, neem dan contact met ons op, of bel: 0251 23 71 92.