Loodgieterswerk

Loodgieter in Kennemerland nodig?

Wij verzorgen als loodgieter al uw loodgieterswerk voor nieuwbouw, renovatie of projecten. Dit doen wij voor particulieren en voor bedrijven, indien nodig in seriewerk. Wij hebben het keurmerk 'Erkend watertechnisch installateur' en 'Erkend gastechnisch installateur' van Sterkin.

Riool

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw riool laten verplaatsen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook wanneer zich een lekkage voordoet, dan kunnen wij dit voor u oplossen. Wij werken met PVC, maar ook met gegalvaniseerde buizen.

Waterleiding

Voor het verplaatsen en aanleggen van uw waterleiding, werken wij uitsluiten met KIWA goedgekeurde materialen. Bent u aan het verbouwen of nieuw aan het bouwen, wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij staan met bijna 50 jaar ervaring voor kwaliteit.

Gasleiding

Voor het aanleggen of verplaatsen van uw gasleidingen werken wij uitsluitend met GIVEG goedgekeurde materialen. Laat gasleidingen leggen door professionals. Zij hebben ervaring in het juist aanleggen van gasinstallaties en hiermee voorkomt u storingen en lekkages.

Zakelijke markt

Voor de zakelijke markt, zoals aannemers voeren wij, voor zowel nieuwbouw als renovatie, projecten uit. Dit kunnen seriematige projecten zijn van grootschalige woningbouwprojecten of huizen waar om specialisten wordt gevraagd.

Wilt u meer weten over waterleidingnetwerk, gasleidingen en riool, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, of bel: 0251 23 71 92.